home
Belangrijk voor mensen met een Beter Af Selectief of Take Care Now! Polis 22 januari 2014

Heeft u de Beter Af Selectief Polis van Zilveren Kruis Achmea of de Take Care Now! Polis van Agis Zorgverzekeringen? Dan krijgt u niet voor alle onderzoeken en behandelingen in het MCL een volledige vergoeding. Achmea heeft namelijk voor 2014 geen overeenkomst met het MCL gesloten voor de Beter Af Selectief Polis en de Take Care Now! Polis.


Wat betekent dit voor u?
U krijgt van Achmea maximaal 70% vergoed van het door Achmea zelf vastgestelde marktconforme tarief. Het resterende bedrag moet u zelf aan ons betalen.
De volledige nota zullen wij bij u in rekening brengen. U dient vervolgens zelf de nota te declareren bij uw zorgverzekeraar. U blijft zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling van het volledige bedrag aan ons.
Sommige zaken worden wel helemaal vergoed. Namelijk:
  • basis- of complexe spoedzorg (Spoedeisende hulp) in het MCL
  • verloskunde in het MCL
  • als een specialist uit een andere zorginstelling u naar het MCL verwezen heeft, omdat daar bepaalde kennis, ervaring en/of behandelfaciliteiten niet aanwezig zijn.
Verder heeft Achmea een lijst opgesteld met andere uitzonderingen die wel vergoed worden. Achmea kan deze lijst tussentijds wijzigen. Daarom plaatsen wij deze lijst niet op onze site.

Meer informatie
Wilt u weten wat er wel en wat er niet vergoed wordt? Neem dan afhankelijk van uw polis contact op met Zilveren Kruis Achmea of Agis Zorgverzekeringen.

Met vragen over nota’s of over kosten van behandelingen in het MCL kunt u terecht bij de afdeling debiteurenadministratie via telefoonnummer 058 – 286 7225 of per email via DIA-Debiteuren@znb.nl.
Emailen

Terug naar het overzicht


Klik hier of u in aanmerking komt voor een spataderbehandeling.

Klik hier om een afspraak te maken.


Bereikbaarheid

Tel:058 - 286 12 20

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden