home

De Hart & Vaatgroep

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenorganisatie van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. Zowel landelijk als regionaal richt De Hart&Vaatgroep zich op informatievoorziening, lotgenotencontact, leefstijlmanagement en collectieve belangenbehartiging. 
www.hartenvaatgroep.nl

Centrum Obesitas Nederland 

Het Centrum voor Obesitas Nederland (CON) heeft ruim 10 jaar ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met overgewicht, ofwel obesitas.
www.centrumvoorobesitas.nl

Spatadercentrum Friesland

Het Flebologisch Centrum Friesland ( FCFr ) is een samenwerkingsverband tussen de A7 ziekenhuizen Nij Smellinghe (Drachten), de Tjongerschans (Heerenveen) en het Antonius Ziekenhuis Sneek / Emmeloord.
www.spatadercentrumfriesland.com
 

Dermatologisch Cosmetisch Centrum Leeuwarden

Het Dermatologisch Cosmetisch Centrum Leeuwarden (DCCL) is gevestigd in het Medisch Centrum te Leeuwarden. In het DCCL werken 5 dermatologen en een huidtherapeute samen bij de behandeling van diverse huidaandoeningen van veelal cosmetisch storende aard. De behandelingen worden volgens de laatste richtlijnen uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van zeer moderne laser-apparatuur.
www.dccl.nl

Medisch Centrum Leeuwarden

Spataderkliniek Friesland is onderdeel van het Medisch Centrum Leeuwarden: www.mcl.nl

Overig

www.health.nl

Klik hier of u in aanmerking komt voor een spataderbehandeling.

Klik hier om een afspraak te maken.


Bereikbaarheid

Tel:058 - 286 12 20

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden