home

Over ons

Spataderkliniek Friesland is een zogenaamd ‘zelfstandig behandelcentrum’ dat door het MCL is opgericht. De kliniek is een zelfstandige organisatie die gebruik maakt van de faciliteiten van het ziekenhuis. Het team van de spataderkliniek heeft ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met spataderen. Spataderkliniek Friesland werkt op twee locaties: in MCL Leeuwarden en MCL Harlingen. In Harlingen ligt de nadruk op poliklinische activiteiten en dagbehandeling.

Deskundige specialisten

Een team van deskundige specialisten staat voor u klaar. Spataderkliniek Friesland werkt in een multidisciplinair behandelteam. De kliniek heeft ervoor gekozen om de kennis van de dermatologie en vaatchirurgie te combineren. U krijgt bij de diagnostiek en behandeling, afhankelijk van de aard van klachten, te maken met één of twee specialisten. In deze teams wordt door dermatologen en chirurgen samen een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld.


Multidisciplinair behandelteam

Moderne spataderbehandeling

De Spataderkliniek Friesland beschikt over alle moderne behandelingen van spataders, zoals: laserbehandeling, strippingoperatie, flebectomie, injecties van de spataderen, EVLT (laser), VNUS (magnetronmethode), foamen en cryobehandeling.

Hoge kwaliteitseisen

Spataderkliniek Friesland is verbonden aan het ziekenhuis en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Medisch Centrum Leeuwarden. Het centrum heeft afspraken gemaakt met diverse zorgverzekeraars voor vergoeding van de behandelingskosten. Informeer bij uw verzekering naar de voorwaarden.  

Vaatkeurmerk

Spataderkliniek Friesland heeft het vaatkeurmerk van de Vereniging van Vaatpatiënten gekregen.
Zie voor meer informatie op vaatpatiënten.nl 


 

Klik hier of u in aanmerking komt voor een spataderbehandeling.

Klik hier om een afspraak te maken.


Bereikbaarheid

Tel:058 - 286 12 20

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden